Wie schrijft?

Mijn Ebook, dat "Tumble Dryer for Beginners" heet, is beschikbaar in het Nederlands en Engels, en mijn blog is een internationaal succes geworden. Ik run ook een boekhandel in Den Haag, Nederland en de VS, waar ik een paar van mijn persoonlijke boeken verkoop.

En nu voor een kleine geschiedenisles. Mijn moeder vertelde me een verhaal toen ik jong was dat ik nooit zal vergeten. Haar naam was Leila en ze was een kleine vrouw die in Nederland woonde. Ze was de dochter van een aristocraat en een kunstenaar. Ze heeft een heel goed leven geleid. Haar kleren en schoonheid waren perfect. Het enige probleem was dat ze geen geld had. Ze wilde altijd al veel geld hebben. Mijn moederma vroeg me altijd: "Hoe zal ik mijn schulden betalen?". Mijn moeder zei: "Je zult geen schuld hebben. Je betaalt jezelf eerst". Dus, voor mij, het enige wat ik moet doen is het leven leiden dat ik wil.

Op sociale media vind je me op Facebook, Twitter en Instagram. Voor vragen of opmerkingen u contact met mij opnemen door het verlaten van een reactie hieronder.

Om meer te weten te komen over mijn achtergrond, ben ik een professionele schrijver en ik heb geschreven voor mijn lokale krant en online voor meer dan 6 jaar. Mijn schrijfinteresses liggen in zowel fictie als non-fictie. Ik heb een Bachelor of Arts in Journalism aan de Universiteit Gent. Ik ben fulltime blogger, social media manager en freelance fotograaf, maar ook een freelance fotografiebedrijf genaamd Drogervergelijkcentraal.

Ik begon in 2011 in mijn eentje te bloggen, na het lezen van de blog van de Nederlandse blogger en fotograaf Vlada Munk. Ik werd geïnspireerd door haar blog, dus ik begon te lezen over ervaringen van andere mensen op een regelmatige basis. Ik vond Vlada's blog en wilde iets dergelijks te maken, en toen ik begon te doen wat onderzoek naar hoe een wasdroger werkt, realiseerde ik me dat ik gewoon niet kon.

Mijn vader zei altijd dat ik mijn leven beter moest maken en dat ik het beste was wat hij ooit voor me had gedaan. Dat gezegd zijnde ben ik zo blij met hoe deze blog vordert. Ik hou van dat ik in staat ben om mijn blog te houden op mijn blog. Ik voel me als mijn naam is een grote stap in mijn carrière en als mijn blog is zeer actief in de industrie en ook de wereld in het algemeen ik het gevoel dat ik moet blijven groeien de blog nog meer. Ik wil dat deze blog een platform is dat ik kan gebruiken om andere ondernemers te inspireren en omdat ik nu een volwassene ben, ben ik op zoek naar mijn eigen bedrijf. Dus, ik ben blij om dat te doen. Ik heb zoveel geleerd van de blog en als gevolg daarvan heb ik zo veel grote artikelen geschreven voor de blog die ik geloof dat andere ondernemers ten goede zal komen en ook mensen in het algemeen te helpen. Ik hou ook van dat er zo veel mooie mensen op de blog.

Toen ik deze blog in 2016 begon, ontdekte ik dat er veel mensen waren die wasdrogergergerger gerelateerd werk wilden doen, dus besloot ik mijn eigen blog te beginnen. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat de informatie die ik deel up-to-date is, dus als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen en te vragen.

Om mee te doen, ga je naar deze pagina.

Ik hoop dat mijn berichten nuttig zal zijn, maar voel je vrij om uw feedback te verlaten. Ook als je me wilt helpen met het testen van de beste manier om een product te maken, neem dan contact met mij op. Mijn e-mail is jlm. Zorg er ook voor dat je mijn Facebook-pagina leuk vindt, waar ik allerlei spannende dingen post. Er zijn altijd nieuwe producten, promoties en kortingen, dus blijf terugkomen. Ik heb ook een etsy winkel waar je meer van mijn spullen vinden. Ik ben ermee begonnen in 2015 en het is een kleine en vooral kleinschalige winkel, dus als je me daar wilt steunen, voel je dan vrij om dat te doen.