Wasmachine met geïntegreerde droger

Je dit gebruiken.

Als u een goede oplossing die u kopen, zal de volgende post een goede bron voor u zijn. Ik geef u graag meer informatie over dit onderwerp. Laten we beginnen met deze foto. We kunnen twee wasmachines hebben die in tandem draaien en in één cyclus kunnen wassen. We hebben twee drogers die afzonderlijk of in serie kunnen draaien. Dus, wat is beter? Er zijn veel verschillen. Het is moeilijk te zeggen welke beter is en ik geef de voorkeur aan deze boven de eerste. We kunnen niet zeggen of een droger een betere of betere werking heeft.

Veel wasmachines hebben een wasmodus, en ze hebben een specifieke wascyclus. Ik wil je niet in verwarring brengen. Als je kijkt naar de foto's en lees een aantal tutorials en artikelen, vindt u er een bepaalde wascyclus die u gebruiken. Als u de aanwijzingen volgt, u het uitschakelen, de temperatuur wijzigen, enz. Dus, dat is alles wat er is. U meer lezen over de wascycli hier. Ik weet niet zeker of het een verschil zal maken, maar als je al een wasdroger hebt gekocht, krijg je alle informatie die nodig is om de overgang te maken. Als u vragen heeft over de wascyclus, u altijd vragen stellen. Als u wilt dat een tutorial, zal ik u vertellen hoe het wordt gedaan.

2. Waarom ik deze blog ben begonnen en waarom het belangrijk is. Ik begon deze blog als een manier om mijn kennis te delen. Dit is al indrukwekkend, vergeleken met Douchecabine 80x80 Met Douchebak Deze blog gaat niet alleen over het wassen van je kleren, het gaat ook over al je hobby's. Als u op zoek bent naar hoe je een zelfgemaakte ijs sandwich te maken, wat doe je als je gaat voor een wandeling en je handen zijn moe? Dan zul je zeker vinden dit bericht. Ik probeer te schrijven over al mijn levenservaringen die ik heb gehad. Ik doe dit omdat ik het met iedereen wil delen, wat je passie ook is. De reden waarom ik begon de blog is dat ik een beetje overweldigd door alle nieuwe informatie die wordt gedeeld op het internet. Deze blog wordt verondersteld om een plek om alles wat ik leer te delen en ook om mijn eigen levenservaringen te delen. De manier waarop ik blog schrijven is gebaseerd op mijn manier van leven. Dus het eerste wat ik je zal vertellen is dat ik mijn kleren niet uit de droger haal voordat ik het huis verlaat! Ik hoef niet eens te douchen. Als ik ga wandelen, probeer ik altijd een schone set kleren te hebben, zodat ik ze zo snel mogelijk kan wassen en veranderen. Met andere woorden, het gaat allemaal om de kleding. Houd anders een internelinkbeoordeling in de gaten.

Het is echt moeilijk om je gedachten te veranderen als je vast zit op iets en je weet dat je het moet doen. Soms als ik het niet zeker weet, moet ik het opgeven. Maar ik probeer niet te vaak op te geven. Soms is het omdat ik niet weet hoe het te doen en soms geef ik gewoon op.