Miele T455C droger start niet en opent automatisch de deur - waarom?

Omdat het een verkeerde bedradingsverbinding heeft. Maar ik antwoordde ook: "Het is gemakkelijk om de draad te vervangen". Het is niet gemakkelijk. En je hebt elk jaar een nieuwe bedradingsverbinding nodig. Maar je moet het een keer vervangen. De andere fout is niet met de juiste tools voor de baan. Ik wil met u delen de fouten die ik zie in mensen en ook om u te vertellen de tips die u proberen. Het probleem met draad is dat het kan krijgen tussen uw draden, het krijgt tussen uw isolatie. Er zijn twee manieren om het te repareren: U de isolatie uit en zet het ergens anders of u het hele werk opnieuw doen en hebben een mooie nieuwe verbinding. Ik denk dat een betere optie is om geïsoleerde verbindingen te gebruiken. In tegenstelling tot Waarom Wasverzachter, kan het veel effectiever zijn. De eerste methode die u proberen is het gebruik van de oude verbinding, de draad is een beetje dikker dan de isolatie en het kan vast komen te zitten tussen de draad.

De tweede methode, die ik gebruik, vond ik zeer nuttig en het is de methode die ik het vaakst gebruik voor de meerderheid van de tijd. Naar mijn mening is het een beetje veiliger als de isolatie is niet zo dun en dus gemakkelijk kan worden weggeduwd met een hamer of iets dergelijks. Hier is de aansluiting die ik op zijn plaats en de isolatie, de isolatie moet ongeveer 5mm dik. De eerste methode: U de isolatie van de ijzerhandel kopen, of u het van een lokale elektricien kopen die gewoonlijk het voor u kan snijden. De tweede methode: De eerste methode is eenvoudig, zoek gewoon een geïsoleerde elektrische draad, neem het mee naar de elektricien en vraag hem om de isolatie te snijden, de tweede methode is lastiger omdat er heel veel draden en isolatie zijn, en soms is een klein deel van de draden of isolatie beschadigd. Dus de eerste methode is wat ik gebruikte. De tweede methode is dat ik erg blij ben met deze methode, het was ook zeer veilig, en was nog gemakkelijker dan het gebruik van een ijzerhandel. Dus nu is de vraag: wat is de beste manier om het te gebruiken? Ik zal zeggen dat de eerste twee methoden werkte voor mij heel goed, maar voor de nieuwe eigenaar, de eerste methode lijkt effectiever te zijn. Dit is precies wat dit artikel onderscheidt van artikelen als droger vergelijk. De draad is gemakkelijk te gebruiken, de isolatie is zeer goed, en het kost ongeveer 25 euro om het te kopen. Dat betekent dat het kan worden gekocht bij de meeste elektronica winkels, dus ook al moet je extra voorzichtig zijn over dit, ik nog steeds raden deze methode.