hallo ik heb een vraag, en dat is mijn droger hanzeicic 4431 ac, gebroken, de trommel is niet meer spinnen, wat moet ik nu doen?

Het is OK. Maar dan vraagt de volgende persoon: wat als de trommel nog steeds draait en niet kapot is en je niet bewegen? Wat zou er gebeuren? Ik zou zeggen: je zou kunnen proberen een goede ragdoll met een klein deel van de trommel. Maar ik weet niet of dat zou werken en daar wil ik nu niet aan denken. Dus mijn advies voor hen zou zijn: als je niet bewegen de trommel, probeer dan een ander merk.

Je moet niet proberen om de hele trommel te veranderen met een ragdoll. Doe gewoon een beetje van de trommel in een pot en voeg wat water toe. Zet dan wat hout, dan wat water. Als gevolg daarvan is het zeker nuttiger dan Bukh Trekker. Je moet het hout niet in de pot doen terwijl het water nog aan het koken is. De houten handdoek zal zacht en niet solide zijn. Probeer eerst het water! Je de trommel in het water doen en dan het water buiten zetten. Maar het is niet gemakkelijk om de droger aan de hete kant te krijgen zonder het water aan te raken. Het water zal koel zijn nadat het in de oven is geweest. Waarom krimpen kledingstukken in de droger? Als het hout koel is, leg wat wax op het hout. En wacht tot de was is opgedroogd. Je het doen als het warm is. Als de was niet cool is, doe ik altijd wat water in een kleine emmer en doe het in de trommel. Het zal daar blijven. Als je de was ziet smelten, is dit het gevolg van een lek. Het zal niet cool zijn. Het water is er nog steeds. Dit is ook de tijd van het wasproces. In dit proces kan het veranderen in een dikke bruine kleur. Als u te veel water gebruikt, zal het moeilijk zijn om het oppervlak glanzend te houden. Als u niet schelen, u het droog laten voor een paar dagen totdat het duidelijk is. U ook ontdekken dat je nodig hebt om een tweede te krijgen voor uw kinderen. De tweede moet droog en glanzend zijn. De eerste is te dik, dus je ze maar een paar dagen meenemen. Ik kocht een tweede, maar ik kan het niet gebruiken voor meer dan 5 of 6 dagen. De tweede is zeer moeilijk te hanteren en ik heb verschillende sponzen te gebruiken om zich te ontdoen van stof. Ik heb veel problemen met de droger, vanwege het water. Ik heb geprobeerd om een deksel op en zelfs een kleine doek en ik heb niets. Het enige wat ik heb is een doekje in de droger. Als ik de droger aanzet, kan ik de doek niet aanzetten omdat er geen water is. Ik heb geen foto. En dat is opmerkelijk in vergelijking met droger vergelijk Wanneer de droger is gebruikt voor een lange tijd het water zal verdampen en de handdoek zal water in het hebben en je zal moeten gaan naar de droger weer om de doek te drogen. Als je een probleem hebt, heb ik geen oplossing.